the wall of the user lubuskad

ruanna -> lubuskad:

Tak jsem tady ještě jednou. Napíšu Vám pár řádků o mé rodině, co se mi zatím podařilo zjistit.
Můj děda Imrich Lubušký /Imre Lubusky/ se narodil 15.12.1894 v Dubníku. Jeho otec se jmenoval Štefan Lubušký /István Lubusky/z Jasové a jeho matka Rozália Mikoová /Rozália Mikoo/ z Dubníka. Nemají tam uvedeny datumy narození .
Dne 1.9.2016 tj.předevčírem jsem si poslala žádost o výpis genealogických údajů, tak jsem zvědavá, co mi přijde za odpověď. Trvá to i několik týdnů, než se ozvou.Už mi nějaké dokumenty posílali, tak věřím, že to dopadne i nyní.Pokud by jste i Vy chtěla s něčím poradit, tak nemám problém se o nějaké informace podělit.Ještě jednou Vám srdečně děkuji a přeji hezký den.
Už teď se těším na nějakou pozitivní zprávičku.

03.09.2016 •
lubuskad:

Dobrý den , omlouvám se za odepsani až ted, opravdu jsem moc nechodím, jen kdyz mi pipne Email o narozeninách. V sobotu jdu naSlovensko-Jasovú, zeptam se babičky.

02.02.2017 •
ruanna -> lubuskad:

Dobrý den .
Moc Vám děkuji za Vaši příznivou odpověď. Už mám genealogický výpis o narození mojí babičky. Jmenovala se Katarina Ivanics, provdaná Lubuska a narodila se 20.12.1893 v osadě Veis puszta, nyní součást obce Jasová. Její matka,/moje prababička/ se jmenovala Justina Ivanics. Není tam záznam, kdy se narodila .Je tam jenom, že měla babičku za svobodna.Její otec,Jozsef Ivanics a její matka Anna Barkocy tam také není uveden datum a místo jejich narození . Možná Dubník, nebo Jasová? Pokud by se Vám podařilo něco zjistit, byla bych moc šťastná.Přeji Vám krásný víkend.

03.09.2016 •
ruanna -> lubuskad:

Dobrý den .
Chtěla bych se Vás zeptat, jestli nepochází Vaši předkové z Dubníka okr. Nové Zámky ?
Můj děda se jmenoval Imrich Lubušký a narodil se 15.12.1894 v Dubníku a měl bratra o kterém nic nevím. Jeho manželka se narodila v Jasové okr. Nové Zámky.Pokud by jste měli zájem, ozvěte se mi prosím.

25.03.2016 •
lubuskad:

Dobrý den , jeee vubec jsem si nevsimla, ze jste napsala. Urcite mam zajem. Meli jsme nekoho i v Dubniku, podle toho co rikala babicka.

18.08.2016 •
ruanna:

Dobrý den . Moc mě potěšilo, že jste se mi ozvala.Můj děda se narodil v Dubníku a babička se narodila v Jasové. Prosím Vás, mohla by jste mi napsat, jestli máte nějaké informace o jménu LUBUŠKÝ z Dubníka ? Pokud bychom zjistily, že máme třeba příbuzenský vztah, napsala bych Vám více informací, které už mám.Budu se těšit na další zprávičku od Vás. Přeji Vám krásný den.

20.08.2016 •
lubuskad:

Dobrý den , zjištuji vice, ale mam zdani, že vasi pribuzni z Dubnika budou nasi jmenovci taky z Jasovej. Momentalne vic nevim. Psala jsem tetickam a strycum, cekam na jejich odpovede. Podle mne deda Juliuse Lubuškeho, ktery bydli na Jasovej pochazel z Dubnika a to bude vas pribuzný. Zatim vic nevim

21.08.2016 •



lubuskad


item value
Family tree made by 35 persons diagram
Last time online 04.04.2023
Residence Praha 8